Aften menu


Aften menu


 
Forretter

Rillette af svinekæbe med grovkornet sennep, syltede rødløg, cornichoner og estragon

Kr. 115,-

 

Saltede kammuslinger med fennikel, ristet sesam og rygeostecreme

Kr. 125,-
(Tilvalg af caviar + Kr. 95,-)

 

Koldrøget Østersølaks med basilikum mayo, syltet selleri og knækbrøds crumble

Kr. 120,-

 


 
Hovedretter

Bryst af berberi and med tyttebær, broccoli, grønkål og morbær sauce

Kr. 265,-
(Tilvalg af frisk trøffel Kr. 60,-)

 

Dagens fangst

Dagspris

 

Kalve cuvette med kantareller, skorzonerødder, spæde gulerødder og gastrique sauce

Kr. 295,-
(Tilvalg af frisk trøffel + Kr. 60,-)

 

Alle hovedretter serveres med nye kartofler.

 

Til de små kan vi lave ca ½ størrelse hovedret til ca ½ pris

 


 
Ost & Dessert

3/5 Oste med knækbrød, surt & sødt

Kr. 95,- / Kr. 125,-

Æblehavens Æbletrifli med saltkaramel, ristet havre, hvid chokolade og citron timian

Kr. 80,-

Eton mess med brombær, fløde 50, marengs og chokolade

Kr. 85,-

Æblehavens regnbue is med knas til de små

Kr. 65,-